Heeft u een vraag?
Vul de onderstaande velden in.

Sluiten

Persbericht Gerwil-Sliedredge

Dit artikel is niet beschikbaar in uw taal. Wij tonen u het origineel.

Urk en Sliedrecht slaan de handen in één

Louwe Hakvoort en René Boer zetten een nieuw maritiem-uitzendbureau op onder de naam “Gerwil-Sliedredge”. De samenwerking zal voor velen als onverwachts worden gezien. Gerwil Crewing is namelijk gevestigd in het vissersdorp Urk, wat zo’n 133 km van het baggerdorp Sliedrecht vandaan ligt. Met een nieuwe vestiging in Sliedrecht en René Boer aan het roer, wordt verwacht dat Gerwil Crewing verder kan uitbreiden op het gebied van bagger, windenergie en offshore.

Louwe Hakvoort, eigenaar van Gerwil Crewing, geeft aan enthousiast te zijn over de nieuwe samenwerking: “de gedachte voor een kantoor in het maritieme hart van Nederland. Toen René beschikbaar kwam zag ik direct een kans die ik niet heb laten lopen. We zijn het gesprek aangegaan en verwachten elkaar goed te kunnen aanvullen, waarbij het kantoor op Urk zal zorg dragen voor de gehele backoffice”.

René Boer, oud-baggeraar en ervaren consultant in de baggerwereld, is blij met zijn nieuwe stap. De afgelopen jaren is hij in dienst geweest bij maritieme-uitzendbureaus. De kans om nu in samenwerking met Louwe iets voor zichzelf te beginnen liet hij daarom niet liggen: “Toen Louwe mij benaderde om samen te werken voelde dat direct goed. De gedachte om iets voor mijzelf te beginnen heb ik al vaker gehad. Echter ligt mijn kracht bij de samenwerking en het onderhouden van relaties en niet bij de bijbehorende administratieve taken die daarbij komen kijken. Doordat het kantoor op Urk hier gespecialiseerd in is zorgt dit voor de perfecte match”.

Gerwil-Sliedredge zal per 1 maart operationeel zijn vanuit ons kantoor in het kantorenpand aan de Prisma in Sliedrecht.

Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

René Boer of Louwe Hakvoort, mede-eigenaren Gerwil-Sliedredge

office@gerwil-sliedredge.com  

0184-202030